30 augustus 2024
Geplaatst door TeamHeroBreda

Op woensdag 28 augustus 2024 vond de officiële start bouw viering van Hero van Breda plaats. De zon scheen volop in de Parel van het Zuiden en zorgde voor een stralende achtergrond tijdens deze feestelijke middag. Het was een middag waar ruimte was voor enthousiasme, inspirerende woorden en verrassingen. Deze viering werd georganiseerd door AM en BAM, om de start van dit nieuwe bouwproject in Breda te markeren.

Welkomstwoord 

De middag begon met een warm welkom van Jaap van Engelshoven, vertegenwoordiger van gebiedsontwikkelaar AM. Hij heette alle aanwezigen van harte welkom en gaf een kort overzicht van het programma van die middag. Vervolgens introduceerde hij de sprekers die ieder hun visie deelden over het belang van Hero van Breda voor de stad en de gemeenschap.

Inspirerende toespraken

De eerste spreker van deze middag was Eddie Förster, wethouder stedelijke ontwikkeling, ruimtelijke ordening en sport van de gemeente Breda. Förster sprak met passie over de stedelijke ontwikkeling en benadrukte hoe projecten als Hero van Breda bijdragen aan de groei en vitaliteit van de stad. Hij sprak over het belang van goed doordachte ruimtelijke ordening en hoe deze nieuwe ontwikkeling een positieve impact zal hebben op de sport- en leefomstandigheden in Breda.

Na een hartelijk dankwoord van Jaap, was het de beurt aan Arjan van Drunen, wethouder wonen en gezondheid eveneens van de gemeente Breda. Van Drunen richtte zich op de noodzaak van gezonde woonomgevingen en de rol van de gemeente om ervoor te zorgen dat nieuwe projecten, zoals Hero van Breda, een bijdrage leveren aan het welzijn van de inwoners.

De laatste spreker was Robbert van Dijk, vertegenwoordiger van A.S.R. Real Estate, een belangrijke investeerder in dit project. Van Dijk sprak over de visie en betrokkenheid van A.S.R. Real Estate bij het ontwikkelen van duurzame en toekomstbestendige woonomgevingen.

De feestelijke opening van de Sportcontrainer

Na de inspirerende speeches was het tijd voor de eerste feestelijke handeling van de dag. Jaap van Engelshoven kondigde aan dat er een speciale verrassing klaarstond in de vorm van een sportcontrainer op het bouwterrein. Met zijn allen telden de aanwezigen af van 10 naar 0, waarna Jaap samen met wethouder Förster op de knop drukte. Op dat moment gingen de sparkulars af en werd de sportcontrainer geopend, wat werd ontvangen met een luid applaus. Wethouder Förster ontving uit handen van Jaap van Engelshoven, namens AM, een sportshirt als symbool voor de sportieve toekomst die dit project met zich meebrengt.

De grote onthulling

Na de eerste onthulling was het tijd voor het tweede deel van de viering. Jaap Engelshoven kondigde aan dat er nog een verrassing op het programma stond. Aan de andere kant van de picknicktafel, bedekt met een groot rood doek, stonden dhr. van Drunen en Robbert van Dijk klaar om samen de tweede verrassing te onthullen. Bij 0 werd het doek weggehaald en onthulde het team een fantastisch cadeau voor de aanwezigen! De onthulling werd met groot enthousiasme en bewondering ontvangen door iedereen die aanwezig was.

Afsluiting en een dankwoord

De viering eindigde met een dankwoord van Jaap van Engelshoven. Hij nam nogmaals het woord om alle harde werkers te bedanken die hebben bijgedragen aan de start van dit project. Hij zette hen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje en benadrukte het belang van samenwerking en toewijding bij de realisatie van Hero van Breda.

Met deze feestelijke start kijken AM, BAM, de gemeente Breda, A.S.R. Real Estate en alle betrokkenen vol enthousiasme vooruit naar de verdere ontwikkeling van Hero van Breda. Het was een geslaagde dag, vol positiviteit en optimisme voor de toekomst van deze nieuwe woonomgeving in Breda.