22 november 2021
Geplaatst door TeamHeroBreda

Tijdens de laatste bijeenkomst van 8 september jl. is aangegeven te gaan kijken naar de mogelijkheden van een fysieke bijeenkomst om de plannen van de Hero te bespreken.

Gelet op de recente COVID-maatregelen lijkt het helaas – vooralsnog - niet mogelijk en verstandig om op korte termijn fysiek bij elkaar te komen, vandaar dat er is gekozen voor een digitale bijeenkomst (MS Teams).

Eerstvolgende bijeenkomst

De volgende informatiebijeenkomst Hero wordt gehouden op donderdag 2 december 2021 om 19.30 uur.

Het programma van deze avond zijn we nog aan het uitwerken, maar het centrale thema is in ieder geval het ontwerp van het openbare gebied Hero. Na een toelichting gaan wij graag verder met u het gesprek aan over vragen die er spelen en welke ideeën/opmerkingen en suggesties bij u leven.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Bent u bij de bijeenkomst aanwezig? U kunt zich per e-mail aanmelden door een mail te sturen naar info@nieuwbouwherobreda.nl. Daarna ontvangt u van ons een digitale uitnodiging.

Vragen?

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan kunt u deze per mail toezenden aan info@nieuwbouwherobreda.nl. Uw e-mail zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.