20 juli 2021
Geplaatst door TeamHeroBreda

Op 30 juni 2021 vond er een digitale bijeenkomst plaats met omwonenden en geïnteresseerden van de Hero-locatie Breda plaats.

Na een kort welkomstwoord door Wilko de Kruif (gebiedsontwikkelaar AM) en Anneke Jongerius (placemaker AM) werd een toelichting gegeven op het plan zoals dit er nu ligt.  

Tijdens deze digitale bijeenkomst werd een korte presentatie getoond en zijn een groot aantal vragen beantwoord die er vanuit de omwonenden en Klankbordgroep werden gesteld. Zo krijgen wij een beeld van wat er leeft onder de omwonenden en geïnteresseerden en helpt het ons de plannen te optimaliseren. 

Daarnaast werd gevraagd om mee te denken hoe de Hero-locatie als gezondste wijk van Breda kan worden ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een beweegtuin of groenvoorzieningen. Heeft u ideeën? Mail deze dan naar info@nieuwbouwherobreda.nl.

De volgende bijeenkomst staat gepland voor woensdag 8 september 2021 om 19.45 uur. Tijdens deze avond zal de expertgroep van AM een toelichting op het plan geven. Wilt u deze bijeenkomst bijwonen of heeft u vragen met betrekking tot het project? Stuurt u dan een e-mail naar info@nieuwbouwherobreda.nl. Uw vraag of aanmelding wordt zo spoedig mogelijk behandeld.