• Blog
  • 29 september 2024
  • Geplaatst door TeamHeroBreda

AANKONDIGING: Start van de presale van de eerste 30 woningen!

Op dinsdag 8 oktober 2024 gaat de presale van Hero van start. Een bijzonder moment voor iedereen die op zoek is naar een moderne en duurzame woning in een van de meest gewilde nieuwbouwwijken in Breda! 

In deze presale worden de eerste 30 woningen van het project beschikbaar gesteld voor geïnteresseerden. Dit is een spannende mijlpaal voor Hero, waarmee de eerste officiële stap wordt gezet richting de verwezenlijking van een prachtige nieuwe, gezonde, woonomgeving.

Hero: een toekomstgerichte en gezonde buurt!

Hero staat voor meer dan alleen een nieuwe woonwijk. Het project is ontworpen met oog voor de toekomst waarbij duurzaamheid, comfort en community centraal staan. Denk aan energiezuinige woningen, een groene omgeving met knipoog naar de voormalige Hero-fabriek en indelingen die aansluiten op de moderne levensstijl. De eerste fase omvat een woningtype die past bij uiteenlopende woonwensen.

Hoe werkt de presale?

Tijdens de presale kunnen geïnteresseerden hun voorkeur voor een woningtype kenbaar maken. In deze periode worden alle details over de woningtypen verder uitgelicht, zoals prijzen, plattegronden en specificaties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Het voorinschrijfproces is eenvoudig en laagdrempelig; geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden voor de presale en hun voorkeur(en) aangeven.

Op weg naar de start van de verkoop 

Hoewel de presale nu begint, gaat de daadwerkelijke verkoop naar verwachting eind dit jaar van start. Dit is het moment waarop potentiële kopers definitief hun woning kunnen kiezen en de koopovereenkomst kunnen ondertekenen. 

Met de presale van 8 oktober 2024 zetten we de eerste stap naar een levendige nieuwe buurt die een thuis biedt aan een diverse bewoners. Of je nu een jong gezin hebt, op zoek bent naar je eerste woning, of juist wilt genieten van de rust in een duurzame omgeving, Hero heeft voor ieder wat wils!

Mis dit niet! 

De belangstelling voor Hero is groot, en met slechts 30 woningen in deze eerste fase is het aan te raden om er snel bij te zijn. Meld je aan voor de presale en maak de eerste stap naar een nieuw hoofdstuk in jouw woonavontuur. Houd ook de ontwikkelingen in de gaten, want eind dit jaar wordt het echte startschot gegeven.

Hero wacht op jou – ben jij klaar om de toekomst in te stappen?

Deel
Gekopieerd!